فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP)

اختصاصی از فی دوو ٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP)


٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP) این مطلب از مطالب آزاد موجود در اینترنت جمع آوری شده است و در مورد ٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP) و در 7 صفحه می باشد و در زیر قسمتی از متن آورده شده است :
سیستم برنامه ریزی منابع سازمان یک اَب راه سیستم در سازمان ها به شمار می رود. پیاده سازی موفق چنین سیستم پیچیده ای مستلزم بهره گیری از دانش و تجربیات کافی و مناسب در این حوزه است.
بزرگترین شرکت تولیدکننده و عرضه کننده سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در جهان ٣٠ نکته کلیدی را برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان بر شمرده است. این نکات که حاصل تجربه چندین ساله این شرکت است، عبارتند از..
1.مدیران اجرایی توانسته اند در پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان موفق باشند که از اهدافی مشخص جهت بهبود در سامان بهره ببرند. بالاخص در پروژههای فناوری اطلاعات، رهبری بایستی حمایت جدی و پشتیبانی لازم را از این امر بعمل آورد. این امر موجب می شود یافته ها مورد حفاظت قرار گیرد و موانع جدی از بین برود.
٢.استفاده از خبرگان و افراد آشنا به پیاده سازی که می تواند در قالب مشاورین باتجربه در این امر باشد، می تواند از بروز برخی اشتباهات جلوگیری نماید. مشاورانی که سعی نمی کنند فرهنگ سازمانی را به خوبی شناسایی کنند باعث می شوند تا اجرای پروژه به تعویق بیافتد. این کار باعث می شود تا مدت زمان تطبیق سازمان با نرم افزار به شدت افزایش یابد.
٣. میزان تعلق خاطر تیم پیاده سازی به پروژه از موارد بسیار مهم در این زمینه می باشد. هرچه تیم پیاده سازی احساس تعلق خاطر بیشتری به کار داشته باشد و از انگیزه بالاتری برای انجام کار برخوردار باشد، کار پیاده سازی از موفقیت بیشتری برخوردار خواهد بود.
۴. فرآیندهای بروکراتیک و ساختار سازمانی می تواند پیاده سازی یک پروژه فناوری اطلاعات را با مشکل روبرو نماید. این ساختار می تواند باعث سردشدن انگیزه افراد مشتاق جهت پیگیری مطالب شده حتی اگر پشتیبانی و حمایت مدیریت ارشد نیز وجود داشته باشد.
۵. سازمان نبایستی تعداد زیادی پروژههای فناوری اطلاعات را که با یکدیگر تداخل کند اجرا نماید. در این زمان منابع زیادی صرف این پروژهها شده بدون اینکه به اهداف خاصی دست یافته شود. اگر تعداد پروژههای در دست شرکت زیاد باشد، این امر موجب می شود که توانایی مدیریت در کنترل پروژهها کاهش یابد و دوبارهکاری و اتلاف منابع گسترش یابد. بنابراین در حین اجرای سیستم برنامه ریزی منابع سازمان باید مواظب بود که تعداد پروژههای در دست در حوزه فناوری اطلاعات در سازمان زیاد نباشد که این امر موجب کاهش کارآیی پروژه سیستم برنامه ریزی منابع سازمان می گردد.
۶. تخمین های غیرصحیح از اندازه و وسعت پروژه می تواند بر روی کار تاثیر زیادی گذاشته و باعث شود که کار با تاخیرات بسیار به اتمام برسد. این کار باعث اتلاف منابع شده و هزینه های نهایی پروژه بسیار شدید خواهد شد. شرکت هایی که هزینه های انتقال از سیستم قدیمی به سیستم جدید و انتقال داده ها را در نظر نمی گیرند، در پروژه های خود با شکست مواجه می شوند. چون این کار باعث می شود هزینه های پروژه تا حد زیادی افزایش یابد.
٧. فرهنگ سازمانی می تواند بر روی پروژههای فناوری اطلاعات تاثیر بگذارد. برای مثال اگر فرهنگ سازمانی بر روی خلاقیت فردی و حل مسئله توسط یک شخص باشد این مسئله باعث می شود تا مدت پروژه فناوری اطلاعات طولانی شود زیرا حل مساله توسط یک فرد به شرایط وی بستگی دارد و همین مسئله باعث می‌شود تا مدت زمان انجام کار طولانی تر شود.

دانلود با لینک مستقیم


٣٠ نکته کلیدی برای پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان(ERP)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.