فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات تاشال قوچان

اختصاصی از فی دوو دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات تاشال قوچان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات تاشال قوچان


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات تاشال قوچان

شرکت فراورده های لبنی تاشال واقع در شهرک صنعتی قوچان  میباشد که در حدود 4000 متر مربع زیر بنا دارد.  دو شیفت کاری جهت تولید محصولات لبنی فعالیت میکنند که در هر شیفت 11 نفر کار میکنند.شیر مورد نیاز کارخانه از قوچان ,فاروج و همچنین روستاهای اطراف تامین می گردد.روزانه بطور میانگین در حدود 10 تن شیر وارد کارخانه میگردد. محصولات تولیدی کارخانه شامل دوغ ، ماست،   میباشد. قسمتهای مختلف کارخانه عبارتند از: سالن اداری ، تاسیسات ، انبار ، بخش آزمایشگاهی ، خط تولید ، سرویس بهداشتی.

 حمل شیر به کارخانه:

 خطرهایی که در حین حمل شیر به کارخانه وجود دارد شامل آلودگی شیر، تغییر و افزایش دما که روی ویژگی شیر اثر منفی دارد  تغییر طعم به دلیل جنس خاص ظر ف و...

برای انتقال شیر از دامداریها از مخازن مخصوص دو جداره بزرگ استفاده میکنند.

 دریافت و ذخیره سازی شیر در کارخانه:

 ابتدا ماشین حمل شیر به سکوی نمونه برداری شیر خام منتقل میشود که شیر خام توسط شخص نمونه بردار باید هم زده شود تا چربی شیر روی سطح قرار نگیرد  توسط لوله مخصوص نمونه گیری انجام میشود و به قسمت آزمایشگاه منتقل میشود تا توسط پرسنل آزمایشگاه آزمایشات لازم روی آن انجام گیرد . این آزمایشات شامل:

1) درجه پاکیزگیک با انجان آزمایش رسوب

2) تعیین تازگی شیر : با انجام آزمایش اسیدیته، آزمایش الکل دوبل،   تست جوش  phتعیین

3) آزمایشات میکروبی: شمارش مستقیم

4) آنالیز شیر : دستگاه لاکتواسکن

5) اندازه گیری ترکیبات شیر: نظیر درصد چربی(ژربر)، میزان کل مواد جامد، مواد جامد بدون چربی

تانکر حمل شیر توسط شیلنگ به قسمت دریافت شیر خام وصل میشود. ابتدا شیر باید فیلتر شود  و ناخالصیهای شیر جدا گردد و بوسیله پمپ به بخش هواگیری میرود هوا توسط دستگاه اوزن انجام میشود . سپس شیر وارد پلیت کولر میشود و تا دمای5 درجه سرد میگردد وسپس در مخازن شیر خام ذخیره میردد.  پلیت کولر شامل صفحاتی است که یک  در میان آب سرد وشیر در آنجریان دارد تا دمای شیر به 5 درجه برسد. شیر خام بعداز قرار گرفتن در تانکهای ذخیره(سیلو تانک) وارد دستگاه پاستوریزاسیون میشود.قبل از ورود شیر به هر کدام از خطوط دستگاه شوند.CIPباید

CIP

مراحل زیر باید انجام شود:

شامل 13 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات تاشال قوچان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.