فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره بررسی پارامترهای ترمودینامیک در صنعت ماکارونی

اختصاصی از فی دوو تحقیق درباره بررسی پارامترهای ترمودینامیک در صنعت ماکارونی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بررسی پارامترهای ترمودینامیک در صنعت ماکارونی


تحقیق درباره بررسی پارامترهای ترمودینامیک در صنعت ماکارونی

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 41 صفحه

 

 

 

 

 

 

مقدمه و تعریف :

اصولاً روش تهیة ماکارونی دو نوع می­باشد: در روش اول خمیر حاصل از آرد، نمک و آب را از زیر یکسری غلتک رد محی­کنند که ین غلتکها خمیر را مالش داده و آنها را به صورت ورقه­های مداوم یکنواخت در می­آورند. این ورقه­ها سپس در اندازه­های مورد نظر بریده می­شوند. در روش دوم ترکیبات فوق پس از توزین، در دمای 60-40 درجه سانتیگراد مخلوط شده و تحت فشار از یکسری قالب عبور می­کنند که بستگی به شکل قالب ، شکل می­گیرند، رشته­ها پس از بیرون آمدن از قالب توسط یک چاقوی دوار بریده شده و بوسیلة  تسمة نقاله، می­یابند. در این خشک­کنها ، هوای گرم برروی محصولات جریان یافته و رطوبت آنها را از 33-25 درصد به 13 درصد یا کمتر کاهش می­دهد. مدت زمان خشکانیدن محصول از 24-4 ساعت متفاوت بوده و بستگی به نوع محصول و چند فاکتور دیگر دارد. ماکارونیهای خشک شده یا به درون مخازن مخصوص جهت ذخیره سازی انتقال یافته و یا مسلماً بسته بندی می­گردند. روشهای ساخت انواع ماکارونی به تفصیل: ماکارونی و فرآورده­های مشابه از مخلوط کردن آرد سمولینا (بهترین سمولینا از گندم واریته تهیه می­گردد) با آب و مالش دادن آنها      تا زمانی که به یک خمیر یکنواخت تبدیل شود حاصل می­گردند. پس  از تشکیل خمیر یکنواخت و گذراندن آن از قالبهای مخصوص اشکال مختلف ماکارونی ، اسپاگتی ، نودل و غیره بدست می­آید. گروهی از فرآورده­های ماکارونی که در ایتالیا بنامpasta fresco    معروف می­باشند، بدون اینکه خشک گردند، بصورت تازه به فروش می­رسند. کیفیت نگهداری این محصولات پایین بوده و استفاده از آنها نیز مشگل می­باشند. اما با  این وجود در ایتالیا محصولات محبوبیت زیادی بدست آورده­اند. در سایر ممالک این فراورده­ها خشک می­گردند و در حقیقت همیشه ماکارونی و فرآورده­های مشابه بعنوان محصولات خشک شده شناخته  می­شوند. اصولاً انواع ماکارونی را تا رسانیدن رطوبت آنها به میزان 13 درصد خشک کرده یعنی در هر 100 قسمت وزن ماکارونی 13 قسمت آب وجود داشته باشد. باخشک کردن ماکارونی قابلیت نگهداری آنها افزایش یافته و در نتیجه  استفاده از آنها آسان گشته  که با توجه به روش تهیه و شکل گرفتن در مرحلة آخر، به عنوان  فرآورده­های  اکسترود شده و تحت فشار از قالب خارج شده، غلطکی ، نقش دار و غیره شناخته شده­اند.  ماکارونی های نوع اکسترود شده، در مرحلة نهایی با عبور از یک قالب تحت فشار زیاد شکل گرفته که بسته به اندازه و سوراخهای قالب تحت عنوان اسپاگتی، ماکارونی، الباوز، حروفی (به شکل حروف الفبا) عددی و غیره شناخته می­شوند. برای ساخت ماکارونی­های غلطکی ، بدواً یک ورقه خارج می­گردد، سپس ورقه فوق، لوله شدهو به نوارهایی با ابعاد گوناگون بریده شده که بدین ترتیب محصولاتی همانند نودل تهیه می­گردد. همچنین می­توان ورقة خمیر را از یک ماشین برش دهنده نقش انداز عبور داد تا تحت فشار به اشکال ظریفی که BOWS Psta Bologna  نامیده می­شو.ند درآید. ورقة خمیر فوق را نیز می­توان از ماشینRavioli   عبور داد، متاشین فوق مقدار  کمی گوشت از قبل آماده شده را روی ورقه خمیر قرار داده و سپس آن را توسط ورقه دیگری از خمیر پوشانده که می­توان گفت ساندویچی مرکب از دو ورقه خمیر که بین آنها گوشت قرار گرفته است، تشکیل می­گردد سپس ساندویچ فوق در فواصل تنظیم شده و از نقطه­ای که فاقد گوشت می­باشد  برش خورده و به دستگاهی که گوشه­های  ورقه خمیر را به طرف دیگر بر­می­گرداند انتقال می­یابد. بدین ترتیب دو ورقه خمیر که در بین آنها گوشت قرار گرفته است بهم چسبیده و محصولی بدست می­آید که به آن راویولی می­گویند، البته ماشین­های دیگری وجود دارد که انواع راویولی را تولید می­نمایند. فرایند تولید غیر مداوم مخلوط کردن انواع سمولینا با توجه به مشکلات موجود در راستای تهیة سمولینای درجه یک حتماً باید انواع مختلف سمولینا با هم مخلوط شوند که در حقیقت بهترین ماده اولیه بدست آید. اگر در مرحلة آسیاب کردن، انواع سمولینا با هم مخلوط نشده باشند، این عمل بایستی قبل از آسیاب کردن توسط تولید کنندگان ماکارونی بانجام برسد. چنانچه انواع مختلف سمولینا بلطور جداگانه و مجزا از هم، در مخازنی نگهداری و ذخیره شوند، ضمن این که کنترل آنها ساده­تر و دقیق­تر می­باشد، ضایعات نیز کمتر خواهد بود. لذا توصیه می­گردد که هر یک از انواع سمکولینا جداگانه نگهداری شود تا در مواقع نیاز، با هم مخلوط گردند. معمولاً مخلوط کردن انواع سمولینا توسط یک ماشین مخلوط کننده آرد انجام بگیرد.  


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بررسی پارامترهای ترمودینامیک در صنعت ماکارونی

پروژه کارآفرینی درمانگاه شبانه روزی

اختصاصی از فی دوو پروژه کارآفرینی درمانگاه شبانه روزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کارآفرینی درمانگاه شبانه روزی


پروژه کارآفرینی درمانگاه شبانه روزی

 

 

 

 

 

 

 

تعداد صفحات: 39  صفحه

فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش 

  قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی   

فهرست فصل ها

فصل اول کلیات

فصل دوم روش انجام کار

فصل سوم امور مالی طرح

فصل چهارم جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

آغاز تاریخچه پزشکی در ایران از دوره ای است که آریاییها در زادگاه اولیه خود به نام آریاویژ در حوالی خوارزم و پامیر جایی که ده ماه از سال سرد وتنها دوماه گرم بوده است زندگی می کردند و این شاید هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح باشد . درباره این که اساساً علم طب چگونه آغاز شد اقوال گوناگونی بیان شده است . بعضی گویند در اعصار اولیه هرفردی که بیمار می شده اورا در کنار مسیر رفت وآمد مردم قرار می داده اند . آنگاه هر کسی که درمانی برای آن شخص یافته بوده ارائه می داده است .از میان این درمانها آن موردی که به معالجه بیمار ختم می شده را انتخاب می کرده اند وبر روی سنگ حک کرده ودر هیاکل خویش می آویختند .نخستین پزشک آریایی به نام تریتا ( اترت ) نامیده شده که به منزله اسکلپیوس یونانیان وآسکولاپیوس رومیان است .چنانکه در وند یدادپرگرد 20بند 1-2 آمده است : زرتشت از اهورا مزدا پرسید : کیست در میان پرهیزگاران ، دانایان ، کامکاران ، توانگران ، رایومندان ، تهمتنان ، پیشدادیان ، نخستین کسی که ناخوشی را بازداشت ، مرگ را بازداشت ، زخم نیزه پران را بازداشت ، گرمای تب را از تن مردم بازداشت ؟ اهورامزدا در پاسخ فرمود : ای اسپیتمان زرتشت ، تریتا در میان پرهیزگاران ... پیشدادیان نخستین کسی است که ناخوشی را بازداشت ، مرگ را بازداشت ، زخم نیزه را بازداشت ، گرمای تب را ازتن مردم بازداشت .همچنین از مندرجات کتابهای مختلف زبان پهلوی چنین برمی آید که نخستین پزشک آریایی در جراحی نیز دست داشته است به قول بندهش : " اهورا مزدا کاردی مرصع به تریتا بخشید تا با آن عمل جراحی را انجام دهد" . تریتا از خواص دارویی گیاهان مختلف نیز آگاهی کامل داشته وبه ویژه خود عصاره ی آنها را مهیا می ساخت . چنانکه در یسنای 9 بند 10آمده است :" سومین ناموری که گیاه هئوما را فشرد وعصاره آن را مهیا ساخت تریتا از خاندان سام بود ، آنکه صاحب دو پور دلیر یکی ارواخشیه ودیگری گرشاسب گردید" . نام تریتا نه تنها در پزشکی ایران به جامانده است بلکه در هندوستان نیز نخستین پزشک آریایی شناخته شده واز این معلوم می شود تریتا هنگامی زیسته است که آریاییان هند وایران از هم جدانبوده اند وپزشکی دوقوم همجوار با یکدیگر وابسته بوده است .  پس از تریتا در سرزمین آریاویژ – زادگاه اولیه ی آریاییها – در حوالی خوارزم وپامیر درمکانی به نام ورایماکرت یک آریایی به نام یما ( جمشید ) موفق شد گروه مبتلایان به بیماریهای پوستی واستخوانی و دندانی و بسیاری از بیماران دیگر را از افراد سالم متمایز سازد ؛ چنانچه در وند یداد پرگرد 2بند 37 آمده است :" پس به آنجا (ورایماکرت ) نبرد نه یک کوژسینه ، نه یک کوژپشت ، نه یک سست اندام نه یک هاله ونه یک فریفتار ، نه کسی که دندانهایش بدترکیب ودرهم روییده (ویمیتودنتانو ) ، نه زن بدکار ، نه پیسی ، نه آنکه باید از دیگران جداباشد ، نه با هیچیک از نشانهای دیگر ، که نشانه هایی هستند که انگره مینو به مردم داده است .  ساکنین ورایماکرت جهت سلامتی خود از پرتوهای آفتاب به وسیله در وپنجه های بزرگ بهره می گرفتند . خوراک و مایحتاج خود را چنان نگهداری می نمودند که هرگز فاسد نمی شد، آخشیگها (در ذیل شرح آخشیگ آمده است )به ویژه آب وآتش در آن جا مقدس وعزیز بود .


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کارآفرینی درمانگاه شبانه روزی

تحقیق درباره بررسی لوله و انواع آن

اختصاصی از فی دوو تحقیق درباره بررسی لوله و انواع آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بررسی لوله و انواع آن


تحقیق درباره بررسی لوله و انواع آن

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه40

بخشی از فهرست مطالب

لوله (Pipe):

 

 (1لوله فولادی (Steel Pipe):

 

 (2لوله چدنی (Cast Iron Pipe):

 

 (4لوله مسی (Copper Pipe) :

 

 (5لوله های آلومینیومی (Aluminum Pipe):

 

(6لوله نیکلی (Nickel Pipe):

 

 (3لوله فولادی ضد زنگ (Stainless Steel Pipe):

 

(7لوله سربی (Lead Pipe) :

 

 (11لوله پلاستیکی (Plastic Pipe):

 

(12لوله پی وی   سی  (poly Vinyl Chloride

 

 (8لوله با لایه لاستیکی (Rubber Lined Pipe):

 

لوله ها (Tubes):

 

الف- لوله های سفالی لعاب دار[1]- لوله

 


لوله و اتصالات:

 

لوله (Pipe):

تعریف: استوانه تو خالی فلزی، پلاستیکی، سیمانی و... است که برای انتقال سیال به کار می رود. درصنعت بر حسب اینکه سیال تحت چه خواصی باشد از لوله های مختلف استفاده می شود.

 (1لوله فولادی (Steel Pipe):

فولاد یکی از مهمترین  مصالح صنعتی است. در تحت شرایط مشخص خاصیت ضد خورندگی عالی از خود نشان می دهند. از این رو همیشه در ساختن لوله های حامل اسید سولفوریک سرد و غلیظ به کار برده می شود.

 (2لوله چدنی (Cast Iron Pipe):

در محیط اسید سولفوریک و قلیاها کمتر از فولاد خورده می شود. جنس چدن سخت و شکننده است.

 (3لوله فولادی ضد زنگ (Stainless Steel Pipe):

از آهن، کرم، نیکل و مقدار کمی فلزات دیگر ساخته می شود. در مقابل اسید های آلی و اسید نیتریک با غلظت های مختلف مقاوم است.

 (4لوله مسی (Copper Pipe) :

چون هدایت حرارتی آن زیاد است از خیلی وقت پیش مورد استفاده بوده است. در مقابل خاصیت خورندگی قلیاها بجز آمونیاک و اسید های آلی در غلظت های پایین از خود مقاومت  نشان می دهد، باید توجه داشت که هرگز از لوله مسی برای حمل جیوه استفاده نشود زیرا با آن ترکیب شده تولید ملقمه می کند.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بررسی لوله و انواع آن

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی علم مکاترونیک و کاربردهای آن

اختصاصی از فی دوو تحقیق درباره بررسی و ارزیابی علم مکاترونیک و کاربردهای آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی علم مکاترونیک و کاربردهای آن


تحقیق درباره بررسی و ارزیابی علم مکاترونیک و کاربردهای آن

فرمت فایل word: (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 47 صفحه

 

 

 

 

 

 

مقدمه :

تاکنون تعریف های گوناگونی از مکاترونیک ارائه شده است که مهمترین آن عبارت است از: «یک ترکیب هم افزایانه از مهندسی مکانیک، الکترونیک، کامپیوتر، سیستم های کنترل و فناوری اطلاعات در طراحی و ساخت محصولات و فرآیندهای صنعتی با دقت بالا». در واقع مکاترونیک یک تفکر جدید در طراحی و تولید محصولات صنعتی است که به مهندسان اجازه می دهد تا با یکپارچه سازی حوزه های تخصصی یاد شده، از اولین مراحل طراحی و تولید، به خلق محصولاتی با کیفیت بهتر، قابلیت اعتماد بالاتر، هزینه کمتر و در زمان کوتاه تر، بیندیشند. عناصر اصلی یک سیستم مکاترونیکی عبارتند از فرآیند مکانیکی یا الکترومکانیکی، حسگرها، محرکه ها، ریزپردازنده ها و نرم افزار کنترل کننده سیستم. در طراحی کلاسیک، اجزای مختلف یک سیستم به طور جداگانه طراحی شده و سپس تجمیع صورت می گیرد ولی در مکاترونیک، اجزای مکانیکی و الکتریکی به همراه استراتژی کنترلی از ابتدا به صورت یک سیستم یکپارچه در نظر گرفته می شوند و این به معنای مهندسی همزمان در طراحی است.

تفاوت مهندسی الکترومکانیک با مکاترونیک اهمیت دارد. در مهندسی مکاترونیک، با آن که عموماً با سیستم های الکترومکانیکی سروکار داریم، نکته اساسی در حاکمیت همزمان بودن طراحی، یکپارچه سازی و حتی بهینه سازی است، در حالی که مهندسی الکترومکانیک لزوماً این معنا را نمی دهد. به عنوان مثال، در تفکر مکاترونیکی دیگر جایز نیست یک سیستم را از ابتدا طراحی کنید بدون آنکه به استراتژی کنترلی آن اندیشیده باشید.

یکی از دلایل منحصر به فرد بودن محصولات مکاترونیکی، به کارگیری قدرت محاسباتی بالا در خلق سیستم هایی است که دارای کیفیت و قابلیت اعتماد بسیار بالا هستند. فناوری مکاترونیک در بسیاری از زمینه ها کاربرد روزافزونی پیدا کرده است که در اینجا به بعضی از آنها اشاره می کنیم. در صنایع خودروسازی، استفاده از موتورهای با کنترل الکترونیکی به جای کنترل کننده سنتی آن یعنی کاربراتور، باعث بهبود عملکرد موتور و کاهش مصرف سوخت و آلودگی شده است. همچنین سیستم ترمزهای ضدقفل، سیستم تهویه هوای اتوماتیک و فرمان های با کمک الکتریکی _ هیدرولیکی، خودروهای الکتریکی _ ترکیبی از دیگر کاربردهای فناوری مکاترونیک در صنایع خودروسازی هستند. در زمینه محصولات صنعتی با مصارف خانگی، می توان به ماشین های لباسشویی و یا خشک کن جدید اشاره کرد که عملکرد آنها با استفاده از کنترل هوشمند به منظور مصرف بهینه انرژی، صرفه جویی در مصرف آب و همچنین افزایش کیفیت، بهبود فراوانی یافته است. در محصولات صنعتی با کاربرد اداری، می توان به چاپگرها و اسکنرهای لیزری، دستگاه های کپی دیجیتال و یا دیسک درایوهای جدید اشاره کرد که از جمله محصولات مکاترونیکی هستند.در زمینه صنایع دفاعی می توان به سیستم های هدایت موشک و یا سلاح های هوشمند اشاره کرد. همچنین از دیگر محصولات مکاترونیکی، دوربین های خودتنظیم، ماشین های ابزار کامپیوتری و روبوت های صنعتی هستند که تاثیر فراوانی در کاهش هزینه و زمان تولید و بهبود کیفیت محصولات تولیدی گذاشته اند.

با توجه به گسترش نیاز روزافزون صنعت به استخدام نیروهای ماهر در مهندسی مکاترونیک، تربیت نیروی انسانی در این زمینه بیش از پیش اهمیت یافته است. نکته مهم و اساسی در آموزش مکاترونیک این است که یک مهندس مکاترونیک باید دارای تخصص های چندحوزه ای باشد، بدین معنا که تسلط به اصول اساسی مهندسی مکانیک، الکترونیک، کامپیوتر و کنترل، برای او ضروری است چرا که باید قابلیت طراحی در حوزه های مختلف و در نهایت تجمیع و یکپارچه سازی این حوزه ها را داشته باشد. هم اکنون در تعداد قابل توجهی از دانشکده های مهندسی برق و مکانیک در دنیا، گرایش مکاترونیک در سطوح کارشناسی و بالاتر ایجاد شده است. هسته اصلی محتوی آموزشی مهندسی مکاترونیک، ترکیبی از دروس اساسی گرایش های سیستم های کنترل، الکترونیک، کامپیوتر و مهندسی مکانیک است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بررسی و ارزیابی علم مکاترونیک و کاربردهای آن

دانلود آموزش حذف frp گوشی سامسونگ Samsung Galaxy Note 4 N910G بدون باکس با اندروید 6.0.1 با لینک مستقیم

اختصاصی از فی دوو دانلود آموزش حذف frp گوشی سامسونگ Samsung Galaxy Note 4 N910G بدون باکس با اندروید 6.0.1 با لینک مستقیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع:

دانلود آموزش حذف frp گوشی سامسونگ  Samsung Galaxy Note 4 N910G بدون باکس با اندروید 6.0.1  با لینک مستقیم

 

نکته:

زمانی که دستگاه خود را فکتوری ریست می کنید یا فلش می زنید  در راه اندازی اولیه میخواد که ایمیل خود را وارد کنید و در برخی موارد ممکنه ایمیل درست رو هم وارد کنید اما بازهم از شما قبول نکند . که در این آموزش سعی کرده ایم مشکل شما را حل کنیم

 Image result

 

 

میتوانید فایل آموزشی به همراه نرم افزارهای مورد نیاز را از طریق  این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

با تشکر

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود آموزش حذف frp گوشی سامسونگ Samsung Galaxy Note 4 N910G بدون باکس با اندروید 6.0.1 با لینک مستقیم